lördag 14 mars 2015

Vecka 10 och 11

Hej!


Här kommer lite bilder från både vecka 10 och 11. Det blev inte så många bilder tagna från den gångna veckan eftersom jag var borta tre dagar. 
I småslöjd har vi äntligen kommit igång med våra samepåsar som vi syr i ett fint filttyg. Det kommer att bli en perfekt påse att förvara småsaker i.


Våren har vi välkomat genom att skriva dikter. Dikten nedan fungerade som inspiration. Elevernas dikter är klara men har inte hängts upp på väggen ännu.


Vår i luften. Nu har solglasögon och kulor kommit fram.

Vår fjärde trivsam-skola-lektion hade vi vecka 11. Vi pratade om olikheter och kom fram till att mångfald är en rikedom. 

Problemlösning i grupprummet. 


I bild gjorde vi s.k. lapska tecken. Dessa fina alster finns att beundra utanför klassrummet i korridoren.Som ni alla vet har vi ju köpt gamla hederliga skolbänkar till årskurs 2. Det är bara ett problem. Ungefär hälften av bänkarna är väldigt låga och bör höjas upp och det kommer att ta lite tid. Vi hoppas att vi kan ta in dem i klassen snart.
I engelskan har vi dramatiserat enkla vardagssituationer på engelska. Eleverna var otroligt duktiga. Det här fortsätter vi med nästa vecka. Bravo!

Ha det bra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar