söndag 22 maj 2016

Vecka 20

Vecka 20

Wow, vilken vecka det har varit. På måndag fick vi den stora äran att besöka Byggnads Kruus AB:s kontor. Vi fick se på modellbyggen av hus och landskap, skisser och annat intressant. Före vi gick till byggplatsen bjöds vi på saft och bulle. Stort, stort tack för en intressant förmiddag.
På veckans uteskola i Hjorthagen tog vi med oss tidtagarur och två meterhjul. I matematik hade vi börjat med enheter och nu skulle kunskapen användas i praktiska uppgifter. Det blev en rolig, svettig och fartfylld uppgift :)
På bilden gick vi ut till Apotekarängen för att måla landskap i akvarell. Det blev lite ont om tid eftersom vi skulle till maten. Fortsättning följer!
På onsdag eftermiddag deltog jag i den sista programmeringskursen med Linda Mannila. Den här gången skulle vi lära oss hur man kan jobba med en makey makey. På bilden ser ni mitt projekt :)
På torsdag åkte jag iväg med stafettkarnevalsgänget till Vasa, Finland. Vi har haft en otroligt fin resa och eleverna skötte sig väl både på och utanför löparbanorna. Jag hoppas att så många som möjligt av Giraffer och Zebror deltar i stafettkarnevalen om två år. Det blir ett minne för livet.

Ha det bra, 

Victor
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar