onsdag 19 december 2012

Vecka 50-51

Vi har varit med om flera roliga och spännande tillställningar den här sista tiden innan jul.
Måndagen den 10 december uppmärksammade vi Nobeldagen med en storsamling i gympasalen där jag berättade om vad Nobelpriset är för någonting och vilka som fått det i år. Sedan kom självaste Alfred Nobel på besök och då passade vi på att intervjua honom och låta honom berätta om sitt liv. Ett mycket uppskattat inslag : )


Därefter hade vi en vacker och stämningsfull Luciamorgon på torsdagen då vi fick se ett stort Luciatåg av skolans alla treor.


Sedan har tiden i veckan förstås använts till att öva inför julfesten. Och i lördags var det äntligen dags! Så fantastiskt fina och duktiga barn vi (ni) har! Det märktes att de övat väl och tog det på största allvar. Det var pirrigt för många att kliva upp på scenen inför så många men de var väldigt stolta efteråt!Denna veckas tisdag bjöds vi på jullunch. Gott och mättande samt med en överraskningstomte som hälsade på och delade ut mumsiga påsar. 

Vi har även hunnit med att dansa runt granen tillsammans med Zebrorna. En halvtimmes skuttande räckte, sen var vi törstiga och trötta i benen.En del julpysslande har det blivit. Här är en Lusseljusstake av trolldeg, de blev jättefina!
 Ett stort tack och många sköna juldagar önskar jag er alla!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar